UUTUUS PIENKUORMAAJA TREJON FLEXITRAC 1126 MEILLÄ KIURUVEDELLÄ. TERVETULOA!

MC HALEN TEHDASVIERAILU IRLANNISSA JA JUHLAILLASSA SAIN SUUREN KUNNIAN VASTAANOTTAA KULTAISEN YRITTÄJÄRISTIN.

Tällä pötköllä tehdään työnäytös Iisalmessa pe 17.8. klo 12-14.00.

 

Okra Oripää 2018. Hienot messut , kauppa kävi ja kaupanteko jatkuu Kiuruvedellä Koskentiellä. Tervetuloa.

UUSI MASSEY FERGUSON 7718 DYNA VT LÄHTEE TÖIHIN. ONNITTELUT OMISTAJALLE!

Kevät on tullut ja koneita huolletaan työkuntoon. Meille on tärkeää tehdä rehellistä konekauppaa. Konekentällä koneet kiiltelee kilvan auringon kanssa. Tervetuloa kaupoille. Paljon hyviä vaihdokkeja.

 

Kevät Markkinapäivä 20.4.18 Koskentiellä. Vaikka sää ei suosinut nyt päiväämme, ei se haitannut. Väkeä oli kiitettävästi ja kauppa kävi. Suuret kiitokset asiakkaille ja kaikille 20. yrityksille jotka olivat mukana päivässä.

 

 

Poikani Jyri eli Jyke on aloittanut työt yrityksessäni. Jyke lähtee ensimmäiselle pitkälle rahtaukselle. Turvallista matkaa Jyke.

RICHEL KAARIHALLI PYSTYTETTY KIURUVEDEN KOSKENTIEN PIHAAN. NOPEA, LAADUKAS JA EDULLINEN KAARIHALLI MONEEN TARPEESEEN. Kiuruveden asennustiimi Jouni Piippo, Raimo Pennanen ja Paavo Kärkkäinen. Myynnissä myös kotimainen puuelementti M-halli. Tervetuloa Hallikaupoille!

 

 

AGRI TECHNICA 2017 HANNOVER SAKSA. Messualue oli tänä vuonna 394000m2 ja näyttelyhalleja oli 23. Näytteilleasettajia oli 2900 ja messuvieraita yli 450000. Nämähän ovat maailman suurimmat maataloustyökonemessut. Seuraavat AgriTechnica messut Hannoverissa on 2019. Järjestän sinne matkan, eli lähde sinäkin mukaan.